Танц на Съзнанието и Духа с Елза и Ваня

Записът на курса можете да поръчате в нашия магазин: izberimebg.com

Елза и Ваня освен, че сме близки приятелки повече от 10 години, ние работим, творим и се забавляваме заедно. Създадохме своя концепция, благодарение на която хармонизираме домове, офиси и бизнеси по един нов, светлинен начин. Контактите ни с много най-различни хора в различни ситуации ни помогнаха да осъзнаем и осмислим процесите и пътищата към Новата Земя. 

Новата Земя не е място или измерение, тя е състояние на Съзнанието и Духа и е тема, която интересува и двете ни, както поотделно – всяка от нас по своя път, своите задачи за решаване, така и двете заедно в един по-мащабен, глобален план, касаещ всички нас. Сега сме готови да споделим тези знания, опит, наблюдения и резултати с всеки, който има интерес към темата.

В програмата на семинара разгледжаме възможностите за по-лесна адаптация, кои са нещата, които ще ни служат и занапред и кои е мъдро да пуснем. От кое да се освободим и на развитието на кои способности и умения да посветим материални ресурси, енергия и внимание. Ще получите техники, практики и идеи за балансиране работата на мозъчните полукълба, за подготовка на енергийната ни система да функционира ефективно в новите честотни условия и куп ценна информация, проверена и тествана от нас, с доказана ефективност и конкретни резултати.

Семинарът е подходящ както за хора с богат опит в енергийните практики и езотериката, така и за тези, които скоро са стъпили на пътя на себепознанието и самоусъвършенстването.

Записът на курса можете да поръчате в нашия магазин: izberimebg.com