В културата на всеки народ от най-дълбока древност съществува естествен стремеж към хармония.

В динамиката на съвременния сложно устроен свят,  постигането на хармония е истинско предизвикателство. Освен обичайните, ежедневно ни оказват влияние множество дисхармонични фактори, които преди не са съществували  – свръхинформация, дезинформация, деструктивни социални модели, презастрояване, изкуствени електромагнитни полета… Когато позволим да вземат надмощие, те стават болестотворни – и за тялото и за психо-емоционалното ни състояние.

За да поддържаме хармонията в живота си са необходими осъзнати и целенасочени действия в две направления – създаване на хармонична среда и постигане на вътрешна хармония. Двете са свързани и невъзможни едно без друго. Ваня Кънева и инж. Елза Панайотова – съвместно разработихме авторска концепция за хармонизиране на дома и работното място, която успешно прилагаме от 2012 година. Тя е базирана  на Фън Шуй, сакрална геометрия, радиестезия и основните принципи на ефирното инженерство. Приложима е за жилища, офиси, производствени и складови помещения, хотели, заведения, спортни и бизнес центрове, места за отдих и развлечения и др. 

Предоставяме дългогодишния си опит, наблюдения и предложения за много от ситуациите, както и професионална подкрепа за решаване на Вашия конкретен случай.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Нашият дом има своя енергийна система, също като нас. Енергийната чистота е толкова важна, колкото и физическата. Ние се прибираме у дома да си починем, да се отпуснем, да общуваме с близките си и да се подготвим за следващия динамичен ден. Обстановката ни оказва много голямо влияние – от една страна ставаме все по сензитивни, а от друга страна средата е все по-претоварена енергийно и информационно.

Когато изпитваме здравословен дискомфорт, ние търсим решение, съветваме се със специалисти и правим всичко възможно да се възстановим. Необходимо е да направим същото за своя дом – системна профилактика и когато е необходимо лечение.

Енергийното чистене на дома е най-добрата профилактика и то е съвсем естествено действие, като миенето на зъбите, например. Погрижете се за добрата енергетика на своя дом и той ще Ви се отплати с уют, качествен сън, прилив на енергия, добро самочувствие и хармонични семейни отношения.

За консултация: 0889972087 – Ваня Кънева

Цени: дистанционен сеанс по схема /снимка/ на дома – 60лв.

посещение на място – 100лв. за гр. Пловдив