В ерата на мобилните комуникации си служим с множество устройства и уреди, които безспорно улесняват ежедневието ни. Едновременно с това, поради спецификата на тяхната работа и ефекта на натрупване, те имат неблагоприятно биологично въздействие върху нас. Образуваните  изкуствени електромагнитни полета натоварват живите организми. Продължителното пребиваване в такава среда, води до отклонения в нормалното развитие и функциониране.

Нашата имунна система ни предпазва от огромно количество неблагоприятни фактори, но тя се е развивала и адаптирала към средата еволюционно в продължение на хилядолетия. За нея е предизвикателство за толкова кратък период от време да се справи с тези въздействия – само до преди десет години нямаше толкова техника в домовете и офисите. На този етап все още няма достатъчно вътрешни механизми като имунен отговор за справяне с изкуствените полета, за това е необходима външна подкрепа.

Едно от най-практичните и достъпни решения е използването на неутрализатор на вредни излъчвания. Пазарът изобилства от предложения.

Нашият Неутрализатор е разработен на база утвърдени принципи на действие и съвременна технология на производство. Проведени са серия радиестезични тестове от водещи специалисти. Поставя се бързо и лесно, самозалепващ е, необходимо е повърхността да е чиста и суха. В описанието на продукта са дадени препоръчителните места за различните устройства.

Цeнa нa Heyтpaлизaтopa: 28 лв.

Резултати от изследване, проведено на 10. 06. 2020 г. с уред за енергоинформационна адаптометрия:

Розовият контур очертава аурата на изследваното лице в началото, преди да говори по телефона. Синият контур очертава аурата на изследваното лице по време на разговор с телефон без защита. Както е видно, структурата на аурата се деформира още повече и значително се нарушава заземяването на човека.
Дясната снимка показва структурата на аурата по време на разговор с телефон без защита. На лявата снимка се вижда промяната в структурата на аурата, тя става по – плътна и хармонична при разговор с телефон, на който е монтиран Неутрализатор за GSM.

Повече от десетилетие, инж. Елза Панайтова и Ваня Кънева, разработваме концепция за хармонизиране на пространството и авторски хармонизатори. Хармонизаторите са продукт на знанията и дългогодишния ни практически опит. Изработени са с много любов, за всеобщо благо и благоденствие. Моля, уважавайте нашето творение! Благодарим!

За инфopмaция и пopъчĸи: Baня Kънeвa GЅМ 0889972087, info@blagodenstvie.bg и инж. Eлзa Πaнaйoтoвa GЅМ 0887650176, еlzа@fеngѕhuіbg.соm