Танц на Съзнанието и Духа с Елза и Ваня

Елза и Ваня освен, че сме близки приятелки повече от 10 години, ние работим, творим и се забавляваме заедно. Създадохме своя концепция, благодарение на която хармонизираме домове, офиси и бизнеси по един нов, светлинен начин. Контактите ни с много най-различни хора в различни ситуации ни помогнаха да осъзнаем и осмислим процесите и пътищата към Новата Земя. 

Новата Земя не е място или измерение, тя е състояние на Съзнанието и Духа и е тема, която интересува и двете ни, както поотделно – всяка от нас по своя път, своите задачи за решаване, така и двете заедно в един по-мащабен, глобален план, касаещ всички нас. Сега сме готови да споделим тези знания, опит, наблюдения и резултати с всеки, който има интерес към тази тема.

В програмата на семинара ще разгледаме възможностите за по-лесна адаптация, кои са нещата, които ще ни служат и занапред и кои е мъдро да пуснем. От кое да се освободим и на развитието на кои способности и умения да посветим материални ресурси, енергия и внимание. Ще получите техники, практики и идеи за балансиране работата на мозъчните полукълба, за подготовка на енергийната ни система да функционира ефективно в новите честотни условия и куп ценна информация, проверена и тествана от нас, с доказана ефективност и конкретни резултати.

Семинарът е подходящ както за хора с богат опит в енергийните практики и езотериката, така и за тези, които скоро са стъпили на пътя на себепознанието и самоусъвършенстването.

Добре дошли, забавлението е гарантирано!

Семинарът има виртуално издание в ZOOM на 17 октомври 2021г., от 10 до 17 ч. след което ще се предлага на запис. За повече информация и записване: 0889972087-Ваня, info@blagodenstvie.bg, 0887650176-Елза, elza@fengshuibg.com .

Обмен на Изобилие 118 лв. платими по сметка:

Райфайзенбанк АД
IBAN: BG08RZBB91551010175970
BIC: RZBBBGSF
„Сарсапарилла“ ЕООД

основание: курс На Новата Земя